Äntligen IKEA

IKEA har äntligen öppnat i Värmland, närmare bestämt i Karlstad! Invigningsfesten startade igår med pompa och ståt. Detta märks inte minst på stan där man inrett och dekorerat offentliga platser. Den trista väntsalen på järnvägsstationen har fått sig ett rejält lyft då bänkar bytts ut mot soffor och tak samt väggar pryds av färgsprakande tyger och lampor. Även busskurer har förvandlats till ombonade rum med soffa och belysning etc. Mysigt värre eller hur?! IKEA har verkligen satsat ordentligt, det går inte att missa att IKEA kommit till Karlstad. Kul! Läs mer om invigningsfesten på IKEA Karlstad samt på NWT.

Jag har ännu inte hunnit besöka detta inredningsparadis men till helgen hoppas jag på en längre visit. Det är väl ingen brådska direkt. IKEA har kommit och är här för att stanna, i all evighet förhoppningsvis :)

Ciao!

image22

image23

foton: NWT



Film om glas

Första praktikdagen är avklarad och det gick kalasbra. Alla på reklambyrån (det vill säga 4 personer + 3 hundar) var väldigt trevliga och tillmötesgående. Dagen började med ett morgonmöte där man gick igenom veckans arbete och jag fick min första uppgift. Det norska glasbruket Magnor vill ha en film som ska spegla deras image, och som ska skickas ut till diverse butiker. Min handledare tyckte att det var en uppgift som skulle passa mig att tampas med under ett par veckor. Jag blev superglad, det är roligt att redigera film! Och extra roligt då det är ett riktigt företag som ska ha den här filmen.

By the way, Magnor Glasverk gör otroligt vackra glas! De har verligen lyckats med att mixa olika stilar från modernt och lekfullt till klassiskt och elegant. Älskar deras formgivning! Vad tycker du?

Natti!



image21

"Villvin"
Gro Eriksson
Bild hämtad från Magnor Glasbruk










Höst med praktik

Jag är student. Just nu studerar jag medie- och kommunikationsvetenskap samt informatik på Karlstads universitet, är inne på tredje och sista året nu. Under höstterminen ska jag bland annat praktisera på en reklambyrå, Set Communication AB. Det känns riktigt roligt, spännande och framförallt givande. Jag kommer att få egna mindre uppdrag av min handledare samt följa med på personal- och kundmöten. Genom praktiken hoppas jag få lassvis med erfarenhet och goda kontakter inför mitt framtida yrkesliv. Min första dag på reklambyrån är redan imorgon. Önska mig lycka till!


Nystart

Hej och välkommen till min blogg "Sköna ting". Här kommer jag att blogga om vardagliga händelser samt mina tankar och funderingar kring det mesta. Bloggen kommer även att fyllas med såndat som jag tycker om; inredning, shopping, bakning, fotografering, musik, filmer och böcker.
Välkommen!

RSS 2.0