Glass är gott!

Första inlämningsuppgiften, en första övning i att använda InDesign och de verktyg som finns. Handlade inte så mycket om att få det helt perfekt och jättesnyggt utan helt enkelt om att bara placera in bilder och text i ett dokument. Ganska basic övning men en bra uppgift att starta med tycker jag.





Blogga kring grafisk form

Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva inlägg här på min blogg. Fy skäms Jessica!
Men grejen är att jag har haft fullt upp hela sommaren. I juni började jag arbeta på Telia som kundtjänstmedarbetare, ett sommarvikariat som gick ut nu i mitten på augusti. Under denna period har jag varken haft tid eller lust att blogga, förlåt...

Från och med nu ska det bli lite ändring på detta. Från och med nu kommer jag att använda min blogg i ett lite annorlunda syfte. Nu under hösten ska jag läsa en kurs inom grafisk formgivning, Desktop Publishing. Jag kommer att lära mig mer om programmen Illustrator, Photoshop och InDesign samt hur man tänker kring typografi, layout, bildhantering och andra delar inom grafisk produktion. Kursen bygger på att jag som student får arbeta fram en egen portfolio med mängder av arbetsprover som jag sedan kan visa upp för min framtida arbetsgivare.  Så nu kommer jag alltså att nyttja min blogg till att visa upp allting som jag producerar under kursen, lite som en portfolio.

Du är välkommen att kommentera och/eller betygsätta mina kommande alster.
Önska mig lycka till!


RSS 2.0