Chicquitas von Barbacue

För några veckor sedan hade Chiquita en tävling som gick ut på att man skulle ge namn åt en bananfamilj som grillade. Alla som deltog i tävlingen fick en gratis grillvante så givetvis var jag ju bara tvungen att slänga in ett bidrag. Jag döpte familjen till Chicquitas von Barbacue (eller ngt liknande)... inget speciellt sådär, måste ju döpa dem till någonting. I tävlingen hade man även chansen att vinna en grill. Det var ingenting som jag tänkte på, bara jag fick ett par gratis grillvantar så var jag nöjd...

Idag ringde de från Chicquita och meddelande att jag var en av de 10 lyckliga vinnarna till gasolgrill, värd 5000 spänn!!! Och det var ingen liten grill heller.... Jag trodde inte att det var sant! Hade helt glömt bort den där tävlingen, jag menar... allt jag ville ha var en grillvante. Aldrig trodde jag att mitt namnförslag var ett vinnande bidrag. Det är första gången jag vinner på sådana tävlingar.

Förlåt att jag skryter lite men jag var bara tvungen att berätta om min vinst. Jag är såå glad!

Nyfiken

En lite fråga bara, hur hittade du hit?

a) genom sökning på Google
b) genom en länk från en blogg/hemsida (berätta gärna vilken!)
c) tips från en kompis d) genom Bloggtoppen
e) annat...

Jag är väldigt tacksam om du vill vara med och svara :D

Vilken dag är det?

Imorse när jag vaknade var jag helt 100% säker på att det var måndag. Jag slog automatiskt upp ögonen kvart i fem och fick för mig att jag glömt ställa väckarklockan ,ställde den på halv 7 (då jag normalt brukar gå upp en vanlig vardag när jag ska iväg och jobba) och somnade om.

En timma och 45 minuter senare ringde klockan och jag låg och drog mig i sängen en halvtimma, innan jag gick upp... fortfarande helt inställd på att det var måndag. Sömningt drog på mig underkläder och letade fram ett par jeans som behövde strykas, satte på strykjärnet... Det var inte förren jag stod i badrummet och blaskade av ansiktet som tanken slog mig.. är det verkligen måndag? Vilken dag är det? SÖNDAG!

Usch, jag kände mig så dum men samtidigt väldigt lättad... en ledig dag kvar! Det var bara att klä av mig , stänga av strykjärnet och hoppa ner i sängen igen, bredvid min sambo som fortfarande sov djupt. Vilken tur att jag inte hann med och väcka honom? Och tänk om jag hade åkt till jobbet?! Knasigt värre! Men jag tycker att det är lätt hänt att man förväxlar dagarna när helgen är så lång. Midsommarafton var ju i fredags men det kändes som lördag... vilket gjorde att lördagen kändes som söndag.. Ja, du fattar nog! Tänk vad man kan röra till det :D

Var är boxen?



DJ Tune feat Orremannen - Bag in da box
Skön låt som spelas grymt mkt på Mix Megapol just nu, garanterat årets sommarplåga.

"Bag in box och törstiga pojkar"



RSS 2.0